fbpx

Information om tjänsten.

Vad är Loddo?

Loddo är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka mellan 8 till 10 utvalda produkter som nyligen lanserats i dagligvaru-, servicehandeln och detaljhandeln. Värdet i boxen varierar från box till box, men målsättningen är ett värde på 150-350 kr. Produkterna är i möjligaste mån i full storlek. Prenumerationen kan när som helst sägas upp, men tänk på att göra det senast 14 dagar efter du erhållit din sista leverans, om du inte vill ha den nästkommande boxen. Betalning dras endast inför varje ny box/leverans. Du blir informerad inför varje boxleverans. Loddo skickas till den adress du angett på din profil med DHL. Är du inte folkbokförd på den adressen är det väldigt viktigt att C/o anges. Kan boxen inte levereras till valt ombud kan DHL välja ditt näst närmsta ombud/serviceställe som hör till din adress. För att hämta ut boxen behöver du avinummer som skickas till dig via SMS.

Vad innehåller Loddo?

Loddo innehåller främst produkter som nyligen lanserats i dagligvaru-, servicehandeln och detaljhandeln. Värdet i boxen varierar från box till box, men målsättningen är ett värde på 150-350 kr. Boxen kan även innehålla produkter med ny förpackningsdesign eller ett varumärke som vill nå en specifik målgrupp. Loddo kan innehålla i princip allt som finns att köpa i dagligvaru- och servicehandeln, allt från dryck, tandkräm, magasin, bröd till glass, snacks, bakmix och duschtvål. Boxen kan även innehålla produkter från detaljhandeln. I de fall kylvaror och skrymmande produkter utgör en del av erbjudandet, kommer du som prenumerant kunna hämta ut dessa utan extra kostnad i aktuella dagligvarubutiker mot uppvisande av en kupong som skickas med Loddo. Innehållet i boxen är en överraskning och därför kommer medverkande produkter inte publiceras på hemsidan förrän efter leverans.

Vad kostar Loddo?

Loddo kostar en fast avgift på 99 kronor/ månad vilket inkluderar även frakt. Pengar dras bara de månader då Loddo levereras. Du blir informerad via mail inför varje boxleverans. Värdet i boxen varierar från box till box, men målsättningen är ett värde på 150-350 kr.

Hur många produkter finns i boxen?

Det finns mellan 8 till 10 produkter beroende på storlek och tyngd; varje box väger maximalt 3 kg och skickas med DHL. Antalet varor och värdet på boxen kommer att variera från box till box. Produkterna är i full storlek men skönhetsprodukter kan eventuellt komma i testförpackningar. Vi anger alltid det rekommenderade utpriset som angetts av deltagande varumärken. I de fall kylvaror och skrymmande produkter utgör en del av erbjudandet, kommer du som prenumerant kunna hämta ut dessa utan extra kostnad i aktuella dagligvaru-, servicebutiker eller detaljhandel mot uppvisande av en kupong som skickas med Loddo. Dessa erbjudanden räknas inte med i det totala antalet produkter i boxen.

 

Villkor

Kan jag pausa min prenumeration?

Ja. Du kan lätt inaktivera (pausa) din prenumeration genom att logga in på ”Min sida” för aktuell prenumeration. Tänk på att göra det senast 14 dagar efter din senaste leverans, om du inte vill ha efterföljande box. För att börja om gör du om samma steg.

Hur avslutar jag min prenumeration?

Logga in på ”Min sida” för att avsluta prenumerationen. Tänk på att göra det senast 14 dagar efter din senaste leverans, om du inte vill ha efterföljande box.

Kan jag aktivera en avslutad prenumeration?

Ja, du kan aktivera en avslutad prenumeration. Logga in på ”Min sida” för aktuell prenumeration. Därefter klickar du på “PRENUMERERA”. Slutför köpet. Du behöver inte fylla i din profil igen, den ligger sparad.

Vid frågor maila: kontakt@loddo.se

 

Betalning

Vem lagrar kortuppgifterna?

Det är betaltjänsten och inte Loddo som lagrar dina kortuppgifter. Betaltjänsten är godkänd av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av betaltjänsten och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Loddo har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter. Betaltjänsten stödjer också 3D Secure för att identifiera kortinnehavaren vid köp på Internet och därigenom minska risken för missbruk av kortuppgifter. Är ditt kort anslutet till 3D Secure kommer du att kopplas över till din bank för verifiering innan betalningen godkänns. Har du inte aktiverat ditt kort med Verified by Visa eller MasterCard SecureCode kan du göra det via din internetbank.

Vad är Verified by Visa eller MasterCard SecureCode?

Betaltjänsten stödjer 3D Secure för att identifiera kortinnehavaren vid köp på Internet och därigenom minska risken för missbruk av kortuppgifter. Är ditt kort anslutet till 3D Secure kommer du att kopplas över till din bank för verifiering innan betalningen godkänns. Har du inte aktiverat ditt kort med Verified by Visa eller MasterCard SecureCode kan du göra det via din internetbank.

När dras pengarna från mitt kort?

Prenumerationsavgiften på 99 kronor, dras ca. 2 veckor innan din box levereras. Prenumerationen kan när som helst sägas upp, men tänk på att göra det minst 3 veckor innan boxen levereras, om du inte vill ha den nästkommande boxen.

Jag vill registrera via mobiltelefon men får ett säkerhetsmeddelande?

När du går från vår hemsida till registreringen/betalningen så går du från en http:// sida till en https:// sida.HTTPS-anslutning används för betalningsöverföringar på Internet och för känsliga överföringar inom företag, för inloggning och hantering av privat information, samt mera allmänt för att skydda användarens integritet. Det är alltså hög säkerhet på sidan.
Säkerhetsvarning kan komma upp när man går mellan olika sidor med olika säkerhetskrav.  Kan vara en inställning på din telefon. Testa att göra det vi datorn/tablet istället om du blir osäker.