Om oss

Vi som skriver här har samtliga lång erfarenhet av städning och vi driver idag egna företag inom branschen. De kunskaper vi har skaffat oss genom åren ska vi föra vidare här på sidan och med målet att våra läsare ska få en enklare väg till ett rent hem.

Husmorsknep kommer att blandas med olika tips om redskap att använda, tekniker kommer att avhandlas och tips om rutiner kommer att ges. Utöver detta kommer vi även att skriva mycket om professionell städning och ge tips om vilka olika tjänster som man med fördel kan anlita en städfirma för.

Vi vet att många idag inte har den tid som krävs för att underhålla hemmet med den städning som krävs. Att ta professionell hemstädning köper mer tid till annat. Därför ser man också att de flitigaste användarna av Rut-avdraget är vanliga barnfamiljer som väljer att få sitt hem städat av en extern partner. Det är något som ger tid över till att handla, laga mat, umgås med vänner, träna, skjutsa barnen och så vidare. Exakt det som många behöver för att få livspusslet att gå ihop.

Av den anledningen så ska vi titta närmare på hur man ska agera för att hitta rätt städfirma. Det finns många att välja på, och långt ifrån alla levererar den tjänst och kvalitet man har rätt att kräva som konsument. Utöver detta kommer vi även att skriva om exempelvis flyttstädning, kontorsstädning, städning av hotell, skolor och trappuppgångar. Vi ska, om uttrycket tillåts, göra rent hus gällande städning. Välkommen!