Effektiv trappstädning i Göteborg

Trappstädning är nödvändigt, men en välstädad trappuppgång som doftar rent är på samma gång en verklig lyx. Städfirman arbetar enligt ett uppgjort schema, så att det alltid är fräscht.

Hyresgäster och besökare uppskattar en ren trappa, och det får inte finnas något där som man kan halka eller snava på. Fläckar och fingeravtryck på glasrutan i entrén ger ett ofräscht intryck, så den som städar måste ha sinne för det. Därför är det bäst att anlita ett proffs från en seriös städfirma. Då görs din trappstädning i Göteborg både snabbt och väl, och alla i huset blir nöjda. Hygien är väldigt viktigt, lika mycket i trappuppgången som överallt annars.

Grus och slask måste bort direkt

Det är mycket som kan hända i en trappa, och därför är den regelbundna rengöringen så viktig. Någon kanske spiller ut saft eller glass, tappar en påse socker eller får med sig tuggummi och hundlort på skorna. Detta och annan smuts måste bort direkt så att man inte får en ofräsch doft i trappan eller drar in smuts i lägenheterna.
Lika viktigt är det med grus och slask, vissna löv eller sand från sandlådan. Det ska inte finnas i trappan. Många områden har katter som tror att sandlådan är en toalett, så man får se upp så att det inte följer med oönskade föroreningar in genom entrén. Vad som än händer, fixar städerskan detta och kollar också upp att hissen är fräsch, välstädad och avtorkad, och allt detta rengörs snabbt och effektivt med en städfirma.