Gladare kontor med kontorsstädning i Göteborg

När dina anställda börjar se rejält molokna ut är det dags att pigga upp dem. När de flyr trettio sekunder efter arbetstidens slut, likaså. Funderat på kontorsstädning i Göteborg?

Ingen dag är bättre än du gör den och det gäller alla. Som arbetsgivare eller chef har du ändå ett visst ansvar för dina anställdas arbetsmiljö. När ljuset slocknar i blickarna och alla behöver använda antihistaminer kan du ta det som en fin vink och agera. Arbetsplatsen är rent ut sagt skitig.

Ingen kan förväntas att göra sitt allra bästa om arbetsmiljön suger. Att arbeta i lokaler som är rena och välstädade är en rättighet och du vill säkert inte hindra att personalen mår bra. De presterar bättre och du får kanske till och med en julklapp om du sköter dig som chef.

Vad ingår i en kontorsstädning?

Det kan variera en del vad som innefattas beroende på vad städfirman och du kommer överens om. När det gäller kontorslokaler är det mestadels så att ett antal personer arbetar där åtta timmar om dagen fem dagar i veckan. Det säger sig självt att det bildas damm och smuts och att det kan bli skräpigt.

Att dammsuga, damma och moppa golv är standard. Tömma papperskorgar likaså. Kontoret behöver hållas relativt dammfritt och trevligt för att alla ska må bra och vilja göra sitt bästa. Lunchrum och toaletter är speciellt viktiga. Håller man dessa fräscha höjs standarden på kontorsstädning ett snäpp till.

Ta kontakt med en bra städfirma och få en offert.