Fixa hemstädning för barnens skull

Att hitta tid för hemstädning blir bara svårare. Städningen skjuts fram varje dag och plötsligt har det gått tre veckor. Var tog tiden vägen? Skamkänslorna växer dessutom för varje vecka.

Har det rent börjat kännas äckligt hemma hos dig? Dammråttor i hörnen, en kletig spishäll och dammet ligger som en tjock duk över TV-bänken. Livet blir alltmer hektiskt, så när man väl har lite fritid vill man inte lägga den på städning. Det är nog med att disken ska diskas varje dag. Dammsuga, dammtorka, moppa samt att ta bort kladdiga fingeravtryck som barnen spridit runt huset, det hinns inte med. Det är dock inte den här miljön som du vill att dina barn ska växa upp i. Vad ska du göra nu?

Kompisen har fixat hemstädning, kan det vara något för dig också? RUT-avdraget gör ju priset ganska rimligt ändå. Du kanske borde prova!

5 saker du kanske inte visste om hemstädare & hemstädning:

  • De flesta jobbar deltid
  • Många är utlandsfödda
  • Körkort kan vara ett krav för en hemstädare
  • Många hemstädare får utbildning
  • Äldre och barnfamiljer är de vanligaste kunderna

Du kan få assistans av en pålitlig hemstädare som kommer just så ofta som du vill. Få tid för annat – anlita städhjälp. Medan hemstädaren håller på kan du ta barnen till parken. Jobbar du så kan hemstädaren få en egen nyckel, så är det skinande rent när du kommer hem. Kontakta en hemstädare redan idag och låt bostaden bli fräsch igen. Då kan barnen växa upp i den miljön som du önskar – ren och väldoftande.