Kan jag använda städhjälp för ett enstaka tillfälle i Stockholm

Om man tänker på en sak som utmärker staden Stockholm så tänker många på inflyttningen och det frekventa bytandet av bostäder som finns där. Det ser helt enkelt inte ut att finnas något stopp – människor byter bostad, flyttar in- och ut, hyr och köper samt säljer med väldigt jämna mellanrum. Detta är sådant som händer när bostadsmarknaden ser ut som den gör i Stockholm. Om vi istället ser det från de människor som är mitt upp i det här – de som tvingas flytta runt utan någon vidare trygghet, hur tror vi dessa har det. Förutom den rent psykiska pressen av att alltid vara beredd att byta hem så har vi även de fysiskt utmattande detaljerna som medföljer en flytt och hit räknar vi bärande av möbler samt städning. Just städningen är dock något har som man kan undvika och detta genom att anlita städhjälp som sköter den åt sig.

Genom att så pass många faktiskt flyttar runt i Stockholm så är det också många som använder just städhjälp då det är dags att röra på sig. En städhjälp kostar heller inte så mycket numera då man kan dra av det som en hushållsnära tjänst på skatten – det som i folkmun kallas rut-avdrag. Därför har faktiskt många som befinner sig i den här situationen i Stockholm – med ett evigt flängande utan någon egentlig fast punkt i tillvaron – upplevt en lättnad i och med att använda sig av städhjälp vid dessa flyttar. Städhjälp kan alltså användas även vid enstaka tillfällen och inte bara enligt ett uppgjort schema som kanske handlar om fyra gånger i månaden – detta gäller naturligtvis i hela landet och inte bara i Stockholm. Vi tog dock Stockholm som exempel eftersom flyttar och städhjälp kring dessa är så påtaglig just där.

Kan jag arbeta som städhjälp i Stockholm?

För att arbeta på ett företag som sysslar med städhjälp så krävs ingen direkt utbildning – dock så kräver det att man är noggrann, punktlig och effektiv, annars blir man inte långvarig i branschen. Det är dock inga större svårigheter att få tag på jobb om man uppfyller dessa tre kriterier, speciellt då i Stockholm. Ibland behöver även vi utöka vår personalstyrka så kontakta oss gärna om du är intresserad av att arbeta med städning. Det gäller alltså att man sköter sitt jobb och inte fuskar som städhjälp – det finns nämligen alltid någon som kan hoppa in och ta ens jobb om man missköter sig. Vi är mycket noggranna med att vår personal håller en hög standard på sitt arbete.

Detta är dock inget unikt för just städhjälp i Stockholm utan gäller i alla yrken och oavsett vart man befinner sig – man sköter sig och är noggrann, helt enkelt. Yrket är ganska fysiskt krävande med många lyft och onaturliga ställningar, att jobba som städhjälp är ingen lek så det gäller att man är beredd på att jobba hårt med sin kropp. Speciellt kan detta vara viktigt just i Stockholm där husen är högre och man kan tvingas gå i en massa trappor för att nå den lägenhet som anlitat dig som städhjälp. Alltså – noggrannhet, punktlighet, effektivitet och bra fysisk förmåga är vad som krävs för att bli duktig som städhjälp.

Publicerat den
Kategoriserat som Städ